För affärsansvariga ledare som vill öka sin försäljning

För affärsansvariga ledare som vill förbättra säljresultaten

Digital Bootcamp 4.0

Kunskap, inspiration och beslutsunderlag på 4 timmar

I Digital Bootcamp designar du er unika säljmodell för modern relationsförsäljning.
Det här ingår:
  • Ditt digitala kommunikations- och försäljningsflöde
Du skapar designen av er unika säljmodell. Du får analysera vilka komponenter du redan har, vilka du behöver komplettera med och i vilken ordning du ska införa dem. Du får jobba med att skapa ett första konkret kommunikations- och säljflöde (en målgrupp och ett erbjudande). 
  • Den digitala världskartan
Innan du investerar en enda krona (till) i digitala taktiker så bör du förstå helheten. Vi hjälper dig förstå vilka varianter av säljmodellen som finns, vilken som passar er bäst och vilka 90% av alla taktiker, system och verktyg du kan välja bort.
  • Din digitala ”scoreboard” och mätning av modern relationsförsäljning
Vi går igenom principen för hur du får mätbarhet i en integrerad kommunikations- och säljprocess och vilka de få kritiska nyckeltalen är för att räkna ROI på din marknadsförings- och försäljningsbudget. Så att du förstår hur du kan bygga ditt digitala ”scoreboard” och kan sluta med ”hope marketing”.
  • En Digital Roadmap - vägkartan
Genom att förmedla och införa modellen hos ett 60-tal kunder har vi erfarenhet kring hur du kan komma igång snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Vi visar exempel på hur en sådan roadmap kan se ut och alternativen för dina nästa steg.
Målet med denna workshop är att du ska skapa ditt första (eller bättre) förutsägbara säljflöde. Så att du både kan påbörja implementeringen av detta flöde. Och göra en affärsmässig bedömning om vad som är nästa steg i utvecklingen för ditt bolag.
”Jag har fått en modell för
hur konkret få ihop det digitala OCH räkna på det. Grymt!”
Deltagare i Digital Bootcamp 2014
Nästa tillfälle
Det har tagit oss mer än 10 år att komma på hur man får det här att fungera i praktiken.

Genom Digital Bootcamp kan du spara många timmar och slippa att själv försöka klura ut hur ditt bolag ska växa genom modern digitaliserad kommunikation och försäljning.

Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan.  

Välj mellan två tillfällen:
Torsdag
den 14 september eller onsdag den 25 oktober, 12 - 17 inklusive lunch
Stockholm City  - konferenslokal meddelas

Om du är intresserad av att en gång för alla ta greppet om modern digitaliserad kommunikation och försäljning och få proaktivitet i dina beslut – boka en plats direkt.

Antalet platser är begränsat till 16 deltagare.
Kursledare
Patrik Nordkvist och David Tegenmark är dina kursledare och rådgivare
under Digital Bootcamp 
Patrik Nordkvist är rådgivare, utbildare och föreläsare inom försäljning. Han driver forsaljningschefen.se som är Sveriges största sajt inom ämnet försäljning.
David Tegenmark driver Certus Growth som förmedlar kunskap och metoder för 
att få systematisk säljdrivande 
kommunikation att hända.
Så här säger deltagarna
Vad är det viktigaste du tar med dig från Digital Bootcamp?
- "Att konceptet hänger ihop och att metoden är genomförbar"
- "Hur jag får till hela flödet och arbetssätten"
- "Enkelheten, mätbarheten och möjligheten att skapa kunder billigare"
- "I vilken ordning jag ska få igång det hela"
2 bonusar
Vi inkluderar också två kostnadsfria bonusar: 

1. Ägarens guide för en modern hemsida B2B 
Du behöver inte göra om din hemsida för att börja jobba med den digitala säljmodellen. Men kanske kommer du att vilja uppdatera hemsidan på några års sikt. Du får vår guide för hur du som bolagsledare kan resonera vad gäller hemsida B2B, vad det får kosta, vilka fallgroparna är och vad bör du tänka på.
2. PDF: Kickstarta contentskrivandet
För dig som redan skriver content, eller vill komma igång med content som en del av er säljprocess. Du får vår kickstart-guide om säljdrivande content med grunderna för att skriva löpande content på blogg eller i sociala medier. Så att du kan säkerställa att ni skriver content som fungerar.
Garanti
Vi kommer göra allt vi kan för att denna utbildning ska bli så värdefull som möjligt för dig och vill inte sälja något du inte har nytta av. Därför ger vi en garanti.

Om du efter kurstillfället känner att det du fått ut inte uppfyller dina förväntningar, då ger vi dig pengarna tillbaka. Och du får behålla materialet och bonusarna.

För vem passar Digital Bootcamp?
Digital Bootcamp riktar sig till dig som har ansvar för försäljning och intäkter i ett företag som idag säljer tjänster via personlig relationsförsäljning.

Digital Bootcamp passar dig som är nybörjare på digitala arbetssätt. Den passar också för dig som är mer avancerad men känner att ni inte fått ihop alla pusselbitarna än. Kanske kör ni redan contentdriven marketing automation  men vill accelerera er utveckling.

Det viktigaste är att du och er ledning har er kommunikations- och säljförmåga som ett prioriterat utvecklingsområde.

Ingen quick fix

En del letar snabba lösningar och har bråttom att få resultat. Om du enbart letar efter en quick fix eller de nyaste coola "taktikerna" så är det här inget för dig. Visst går det att använda kunskapen från Digital Roadmap för att få relativt snabba resultat. Men huvudsyftet med workshopen är att ge en konkret bild av helheten och att fokusera på affärsnytta över tid. Så att du ledare eller nyckelperson kan fatta rätt beslut om er utveckling.

Vi har ett ambitiöst mål. Även om det är en kort insats på bara 4 timmar så är vårt mål att du ska känna att du fått något unikt. Dels kunskap om hur du mer förutsägbart kan skaffa nya kunder och öka er försäljning. Men också att du ska uppleva att du har fått mer kontroll, att du sitter i förarsätet och att du har lärt dig något som faktiskt gjort dig mer rustad i din nuvarande roll.

Vi hoppas att få se dig på vårt kurstillfälle!

David och Patrik
3 495 kr/deltagare exklusive moms